יום שני, 30 בדצמבר 2019

מתכון: מרק עגבניות עם קונכיות פתיתים

חברת אסם הוציאה סדרת מוצרים חדשה: קונכיות פתיתים.
הקונכיות הקטנות הן בעלות צורה מתוקה להפליא, ובאות בשני טעמים: קלאסי ותרד.
תהליך ההכה קל ומהיר, ואפשר לשלב את הקונכיות במאכלים רבים.
אני החלטתי להכין איתן מרק.
והנה המתכון:
מרק עגבניות עם קונכיות פתיתים
מצרכים:
1 בצל
2 כפות שמן
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות (סך הכל 200 גרם)
4 שיני שום כתושות
2 כפות אבקת מרק טעם עוף
חצי כפית בזיליקום יבש
1 כוס קונכיות פתיתים בטעם קלאסי
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר גדול עם 2 כפות שמן.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות ומים (למלא את הסיר. בערך ליטר וחצי). מביאים לרתיחה.
מוסיפים את אבקת המרק והבזיליקום ומנמיכים את האש.
לאחר חצי שעה מוסיפים את הקונכיות, מרתיחים ומנמיכים את האש לחצי שעה נוספת.
מכבים ואוכלים.
בתאבון!

את קונכיות הפתיתים ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
כשר בהשגחת חתם סופר
למתכונים נוספים ולקבלת קופון לחצו פה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה