יום ראשון, 21 בינואר 2018

טעמים מעולים חדשים בסדרת סלטי צבר

בעקבות ההצלחה של הסלטים והמאזטים- צבר החליטו להרחיב את הסדרה, ולהוציא סלטים ומאזטים חדשים וטעימים בשיתוף השף של צבר, אבי לוי.
הטעמים החדשים שהצטרפו לסדרת המאזטים הם:
קרם כרובית מהמטבח התורכי- קרם ייחודי ומיוחד המבוסס על כרובית. 
קרם בצל עדין ונימוח מהמטבח המרוקאי- מושלם בתוך כריך! וכמו שאר המאזטים בסדרה- טבעוני!
ולסדרת 7% שומן הצטרף טעם חדש ואהוב-
סלט חציל בטחינה 7% שומן בלבד- היחיד בעולם הסלטים בעל אחוזי שומן כה נמוכים (ובלי לוותר על הטעם).  
המאזטים והסלטים החדשים מהווים פתרון מושלם לגיוון שולחן האוכל, והכי חשוב- הם טעימים!
אז שיהיה בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה