יום שני, 29 בפברואר 2016

מתכון: עוגת טחינה

סידן הוא אחד המינרלים היותר חשובים שיש. הוא הכרחי לנו, ובכל זאת לא כולנו צורכים ממנו מספיק.
בארכה השיקו מוצר חדש- טחינה משומשום מלא עם פי 6 יותר סידן לעומת טחינה רגילה.
לרגל המאורע החלטתי להכין... עוגת טחינה!
עוגה קלה להכנה עם המוןןןן סידן.
רכיבים:
1 כוס קמח (כוס חד פעמית)
1 כוס סוכר
שקית אבקת אפייה
3 ביצים
חצי כוס שמן
2 כפות טחינה בארכה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים. 
מומלץ לערבב קודם את החומרים היבשים, ואז להוסיף את הרטובים.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
180 מעלות, 20 דקות.
וזה מה שיוצא:

בתאבון!

2 תגובות: