יום שני, 16 במאי 2016

אז מה עשינו ביום העצמאות?

כידוע ביום העצמאות ישנה מצווה אחת חשובה שאסור לוותר עליה- מצוות הנפנוף.
השמיים מתמלאים בעשן המנגלים, והקיבה מתמלאת בבשר ועוד בשר כאילו חול המועד פסח לא היה לפני דקה...
לרגל החג גם אנחנו יצאנו לנפנף, והפעם עם מוצרי שופרסל המצויינים.
הפעם ניסינו,בין השאר, קבב בקר עם כבש, שהיה מצויין.

בהחלט לא חייבים לחכות ליום העצמאות כדי לאכול אותו. אפשר בקלות להכין אותו גם בבית.
לקבב צירפתי פיתה עם חומוס, מטבוחה וחציל בטחינה. כולם של המותג שופרסל. 

את הסלטים כבר ניסיתי בעבר, והם כולם מצויינים. טעימים מאוד, ועולים פחות מהמתחרים...
על החציל בטחינה קיבלתי מחמאות רבות. קצת הרגשתי לא נעים כשנאלצתי להודות שהוא קנוי:)
אז שיהיה חג שמח וטעים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה