יום שישי, 23 ביוני 2017

מתכון: נאגטס קלים ומהירים

אחד הדברים שאני אוהבת להזמין במסעדות של מזון מהיר הוא נאגטס.
נגיסי העוף הפריכים האלה כל כך טעימים. מי היה מאמין שכל כך קל להכין אותם בבית?
מאסטר שף הוציאו עכשיו מוצר חדש:: תערובת ציפוי נאגטס.
המוצר החדש עושה לנו עבודה קלה במיוחד. 
קראתי את ההוראות שעל גב השקית, וניגשתי לעבודה.
מצרכים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות 2X2 ס"מ
1 כוס תערובת ציפוי נאגטס של מאסטר שף
3/4 כוס מים
חצי כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים בעזרת מטרפה את אבקת הנאגטס של מאסטר שף עם המים והמלח עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה. 
2. מוסיפים לבלילה את קוביות חזה העןף ומערבבים היטב, עד שהבלילה תעטוף את נתחי העוף מכל הכיוונים.
3. מחממים שמן לטיגון בסיר עמוק. כשהשמן חם מוציאים נתחי עוף מן הבלילה ומטגנים במשך כ2-3 דקות מכל צד, עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים. (אני פשוט שמתי את כל נתחי העוף בתוך הסיר עם השמן כמו שמטגנים פלאפל. זה לקח קצת יותר זמן עד שהם הזהיבו, אבל חסך לי זמן של עמידה ליד המחבת)
4. מומלץ להגיש עם מיונז הולנדי או רוטב צ'ילי של מאסטר שף (אני הגשתי עם קטשופ ורוטב אלף האיים)
בתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה