במסגרת התהליך המבורך, שאנו עדים לו בשנים האחרונות, של הפחתת סוכר במוצרים שונים- הושק קטשופ אסם חדש עם 50% פחות סוכר! אין ספק שזו בשורה, בעיקר למי, שכמוני, מכור לקטשופ, אבל חושש מהסוכר.
לכבוד הקטשופ החדש- הנה מתכון בריא, טעים וקל להכנה.
מצרכים:
חזה עוף חתוך לשניצלים
חצי כוס קטשופ אסם עם 50% פחות סוכר
רבע כוס שמן זית
רבע כוס צ'ילי מתוק
כפית סילאן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המצרכים.
מכניסים לקערה את חזה העוף ומעסים אותו עם המרינדה.
מכניסים למקרר לפחות לשעה. אם אפשר יותר- יותר טוב. אפשר אפילו לילה.
מטגנים על מחבת פסים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מקבל צבע שחום ומגרה.
בתאבון!
החזה עוף מצוין. הקטשופ פחות
השבמחק