יום שלישי, 15 במרץ 2016

מתכון:עוגת סולת טבעונית בניחוח פסיפלורה

אז לא. עדיין לא הפכתי לטבעונית.
אבל כמות החברות הטבעוניות שלי התרבתה בזמן האחרון:)
ומאחר ואני אוהבת לשמח את חברותיי בעוגות טעימות- הכנתי עוגה טבעונית לגמרי, פרווה, ללא תוספת ביצים ושאר מרכיבים מהחי.
העוגה יצאה כל כך טעימה, שגם מי שלא טבעוני מוזמן לאמץ בכיף את המתכון.
אז יאללה לעבודה:)
רכיבים:
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס סולת שופרסל
1 כוס קמח תופח
1 שמנת מתוקה פרווה
חצי כוס מיץ פסיפלורה (אפשר גם להשתמש בכל מיץ אחר: תפוזים, לימונדה וכו')
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המוצרים. מעבירים לתבנית עגולה ומשומנת ו...לתנור!
180 מעלות, 35 דקות בלבד והעוגה מוכנה.
בתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה