אם גם ככה טורפים שניצלים- לפחות שיהיו קצת יותר בריאים, נכון?
חברת אסם הרחיבה את סדרת הפלוס התזונתי שלה, ולפני כמה ימים זכיתי לנסות את הפירורית החדשה עם 50% קמח כוסמין מלא!
איך לא חשבו על זה קודם? 50% מקמח החיטה הלבן, שנמצא במוצר, הוחלף בקמח כוסמין, שזה שיפור תזונתי גדול ביותר. והפלוס הנוסף הוא שהילדים שלי ממש לא שמו לב לשינוי, ואכלו את כל השניצלים:)
ואם השיפור הבריאותי הזה לא מספיק, בטח תשמחו לגלות, שהפירורית החדשה מכילה רכיבים טבעיים בלבד וללא חומר משמר.
ומי שלא אוהב שניצלים?
אין שום בעיה. הפירורית עם קמח הכוסמין המלא יכולה להחליף את הפירורית הרגילה בכל תבשיל ומאפה.
אפשר להשתמש בה לציפוי בשר, דגים, עוף, קציצות, תפוחי אדמה, חצילים וירקות שונים.
אפשר גם להוסיף אותה לפשטידות, וזה יוצא פשוט נפלא!
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה