יום שישי, 11 במאי 2018

בולונז עם פלוס תזונתי

אין כמו קערת פסטה עם רוטב בולונז כדי להרגיע את הרעב.
הכנתי רוטב בולונז טעים ביותר, שלו שידכתי את הפסטה החדשה של אסם מסדרת "אסם פלוס".
מה שמיוחד בפסטה הזו, שהיא מכילה 50% יותר חלבון, מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצר המקורי.
החלבון בפסטה החדשה מורכב משילוב של דגן (חיטה) וקטנייה (אפונה), מה שהופך אותו לאיכותי ובריא יותר.
אז קדימה- למתכון!

פסטה אסם פלוס ברוטב בולונז
רכיבים:
1 חבילה פסטה צינורות אסם פלוס
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
1 חבילת רסק עגבניות (100 גרם)
כף פפריקה מתוקה
כף קטשופ
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך כדי פירור, עד שהוא משנה את צבעו.
מוסיפים את רסק העגבניות, כוס מים, הקטשופ והתבלינים ומערבבים.
מבשלים כ10 דקות ומכבים את האש.
מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
מערבבים, אוכלים ו... טעים!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה