יום חמישי, 5 ביולי 2018

לא צריך לטוס למזרח הרחוק!

סגנון האוכל האהוב עלי הוא אסייתי.
אני אוהבת את כל המטבחים האסייתים. בעיקר הסיני, התאילנדי, הוויאטנמי וכמובן- היפני.
אחד המתכונים הקלים והטעימים שיש הוא המוקפץ.
מה יותר קל מלהכניס לווק כמה ירקות, עוף ונודלס עם רוטב? תוך כמה דקות יש ארוחה שלמה וטעימה.
אז הפעם בחרתי לנסות שני מוצרים מהסדרה האסייתית החדשה של אסם:
נודלס אטריות להקפצה ורוטב אסייתי למוקפץ.
הכנתי בעזרתם נודלס עם חזה עוף ופלפל אדום ברוטב אסייתי.
מצרכים:
חבילת נודלס אטריות להקפצה מהסדרה האסייתית החדשה של אסם
500 גרם חזה עוף דק (תבקשו מהקצב חזה עוף חתוך לשניצל) חתוך לרצועות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לחתיכות
4 כפות רוטב אסייתי למוקפץ מהסדרה האסייתית של אסם
אופן ההכנה:
מכינים נודלס אטריות להקפצה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מחממים בווק מעט שמן זית, ומטגנים בצל סגול עד להזהבה.
מוסיפים פרוסות חזה עוף ומקפיצים עד שמשחים מעט.
מוסיפים פלפל אדום ובצל ירוק ומערבבים היטב.
מוסיפים את הנודלס ומטגנים הכל יחד כשתי דקות.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
זהו!
הרוטב כל כך עשיר, שמלבדו לא הוספתי שום תבלין.
הייתי צריכה להתאפק כדי לא לזלול את כל הכמות שיצאה מרוב שזה היה טעים.
כמובן שאפשר להוסיף ירקות נוספים (אני השתמשתי במה שהיה בבית) כמו, למשל: פטריות, גזר, ברוקולי, כרובית, אפונה, קישוא וכו'. 
לצמחונים, או למי שלא בא לו בשרי, אפשר גם לוותר על העוף, ולהכין את המנה רק עם נודלס וירקות!
בסדרה האסייתית יש עוד מוצרים, שאני מתכוונת לנסות ממש בקרוב:
רוטב אסייתי חריף למוקפץ, רוטב סויה קלאסי, רוטב קארי ירוק תאילנדי, רוטב ספייסי צ'ילי, פירורית פנקו, נודלס אטריות אורז רחבות, נודלס אטריות מסולסלות, נודלס אטריות ביצים שטוחות, נודלס אטריות ביצים רחבות ונודלס אטריות עם תרד.
את כל המוצרים ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה