נראה לי שאני כבר צריכה לעשות לשונית חדשה של "מתכונים ללא גלוטן". יצא לי לפרסם לא מעט כאלה לאחרונה...
אז למתכונים האלו מצטרף מתכון נוסף, טעים, קל ומרשים-ניוקי תרד ברוטב שמנת.
מצרכים:
ניוקי תרד של שופרסל
2 שיני שום
תרסיס שמן קנולה שופרסל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מכינים את הניוקי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
בינתיים ניגשים להכנת הרוטב:
מרססים שכבת שמן על תחתית הסיר.
כשהשמן מתחמם מעט מוסיפים שתי שיני שום קצוצות.
מערבבים.
כעבור כשתי דקות- מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב.
מרתיחים.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות.
כעבור 5 דקות מוסיפים את הניוקי. מערבבים יחד, ומבשלים עוד שתי דקות.
מגישים ואוכלים בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה