יום ראשון, 14 במאי 2017

"ארטיקי" גבינה ושוקולד לבן בציפוי שברי פתי בר בטעם שוקולד מריר

איזה כיף שעוד מעט שבועות.
במשך השנה אני מכינה בעיקר קינוחים פרווה, כדי שיתאימו לסוף הארוחה הבשרית בשבת. 
בשבועות סוף סוף יש לי הזדמנות להכין קינוחים טעימים חלביים, שיתאימו לארוחה החלבית בערב.
אחד הקינוחים, שהחלטתי להכין השנה, הוא "ארטיקי" גבינה ושוקולד לבן בציפוי שברי פתי בר בטעם שוקולד מריר.
ולמה המרכאות?
כי מדובר בתבנית סיליקון, שבדרך כלל אני משתמשת בה להכנת פרליני שוקולד, ויש לה צורה מדליקה של ארטיקים קטנים.
הפעם השתמשתי בה להכנת הקינוח הזה. אבל כמובן שאפשר להשתמש בכל תבנית סיליקון שיש לכם. כל צורה תתקבל בברכה.

מצרכים:
1 קופסת גבינה לבנה 9% (250 גרם)
2 כפות אינסטנט וניל
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן
כף וחצי סוכר
10 פתי-בר בטעם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מרסקים את הפתי בר לפירורים, ומפזרים שכבה דקה בתחתית התבנית.
מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתבנית.
מעל- מפזרים שכבה נוספת של פתי-בר.
מכניסים למקפיא לשעה וחצי, מוציאים בזהירות רבה ובתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה