אחחח... שבועות, שבועות, איזה חג נפלא.
לא שיש לי משהו נגד בשר, כן? להפך.
אבל אחרי כל הבשר שבלסנו ביום העצמאות ול"ג בעומר- נחמד גם לנשנש לזניות ופסטות עם שמנת.
אז יש את המתכונים הרגילים שאני מכינה כל שנה, ואליהם אני אצרף השנה נשנוש טעים במיוחד-
ברוסקטות איטלקיות של אסם.
את סדרת קריספי של אסם אני כבר מכירה, ועכשיו, לכבוד החג, הצטרפו לסדרה שני טעמים חדשים-
ברוסקטה איטלקית עם שמן זית ובזיליקום וברוסקטה איטלקית עם שמן זית ואורגנו.
מדובר בפרוסות מאפה קלויות, מתובלות וקראנצ'יות, שיכולות להיות פתרון נפלא לאירוח (וכמובן שלא חייבים לחכות לאורחים. זה יכול להיות גם נשנוש מצוין...)
כדי לשדרג את החוויה- הכנתי מטבלי גבינות: גבינה עם עגבניות מיובשות וגבינה עם זיתים.
שיהיה בתאבון!
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה