הימים נהיים חמים יותר ויותר, ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מחפשת לאכול דברים משביעים אבל קלילים.
אז קבלו מתכון לסלט קינואה וטונה ברוטב אלף האיים, שיכול בכיף להחליף ארוחת צהריים.
והבונוס: כמו כל המתכונים שלי- גם הוא קל מאוד להכנה.
מרכיבים:
1 כוס קינואה שופרסל
2 כפות שמן קנולה
כוס וחצי מים רותחים
שליש כף מלח
קופסת טונה בשמן
5 עגבניות שרי
חופן חמוציות
חופן ירוקים חתוכים קטן: עלי נענע, עירית ובצל ירוק
חצי בצל סגול חתוך לרצועות
רוטב אלף האיים לייט שופרסל
אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת הקינואה: שמים 2 כפות שמן בסיר, ומוסיפים את הקינואה.
מערבבים במשך שתי דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את המים, ומרתיחים שוב.
כשהמים רותחים- מוסיפים מלח, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
כעבור 15 דקות מכבים את הסיר.
משאירים מכוסה 5 דקות.
לאחר 5 דקות מערבבים, וממתינים שהקינואה תתקרר מעט.
בתוך קערה שמים את הקינואה יחד עם כל שאר המרכיבים.
מעל מזליפים רוטב אלף האיים לייט שופרסל.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה