יום חמישי, 6 בספטמבר 2018

מאפים מצויינים במינימום מאמץ

מי לא אוהב מאפי שמרים?
יש משהו בניחוח של בצק עם שמרים, שנאפה בתנור, שמחמם לנו לא רק את הקיבה, אלא גם את הלב.
יש רק בעיה קטנה עם אפיית שמרים. הבעיה היא שזה לא תמיד הולך. חייבים להיות מאוד מדוייקים מבחינת כמויות, וחוץ מזה- זה לוקח המון זמן...
לפני כמה חודשים, יצאה סדרת מאפים חדשה "בונז'ור ולתנור". כתבתי עליה ממש פה
בעקבות ההצלחה, הוחלט להרחיב את הסדרה למאפים נוספים.
תזכורת קטנה: 
בסדרת המוצרים "בונזו'ר ולתנור" ישנם מוצרי בצק שמרים קפואים לאפיה ביתית. בעבר ניסיתי את הרוגלך, החלה, הפוקצ'ה ועוגת הקראנץ' שבסדרה.
מה שטוב במאפים האלו, שההכנה מהירה וקלה, ובכלום מאמץ הבית מתמלא בניחוח של אפיה. וחוץ מזה, הטעם מצוין! אז מה צריך יותר מזה?
אז כאמור, בעקבות ההצלחה, הסדרה התרחבה למוצרים נוספים: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים.
מכולם- היה לי חשק להתחיל עם מאפה התפוחים.
אז עקבתי אחר ההוראות, שרשומות על גבי האריזה:
חיממתי את התנור (על מצב טורבו):
הנחתי את המאפים על גבי נייר אפיה:
והנה התוצאה:
ולגבי הטעם- מתוק וטעים!

את המוצרים ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות הפרטיות, אז כשתעשו קניות לחג, תוסיפו לעצמכם גם מאפה או שניים מהסדרה. לא תתחרטו. בתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה