יום חמישי, 20 באפריל 2017

מתכון: ניוקי תרד ברוטב שמנת

נראה לי שאני כבר צריכה לעשות לשונית חדשה של "מתכונים ללא גלוטן". יצא לי לפרסם לא מעט כאלה לאחרונה...
אז למתכונים האלו מצטרף מתכון נוסף, טעים, קל ומרשים-ניוקי תרד ברוטב שמנת.
מצרכים:
ניוקי תרד של שופרסל
2 שיני שום
תרסיס שמן קנולה שופרסל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מכינים את הניוקי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
בינתיים ניגשים להכנת הרוטב:
מרססים שכבת שמן על תחתית הסיר.
כשהשמן מתחמם מעט מוסיפים שתי שיני שום קצוצות.
מערבבים.
כעבור כשתי דקות- מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב.
מרתיחים.
מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות.
כעבור 5 דקות מוסיפים את הניוקי. מערבבים יחד, ומבשלים עוד שתי דקות.
מגישים ואוכלים בתאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה