יום רביעי, 18 בנובמבר 2015

אז מה מכינים לארוחת הערב? מתכון טעים לרביולי גבינה ברוטב שמנת-פטריות וסלט המושבה ברוטב חרדל ודבש

אם זה היה תלוי בילדים שלי- היינו אוכלים כל ערב חביתה ומעדן שוקולד. 
אבל מה לעשות שאמא שלהם אוהבת לגוון?
אז הערב הכנו רביולי גבינה ברוטב שמנת-פטריות וסלט המושבה ברוטב חרדל ודבש.
הכנתי מדריך מצולם כדי שלא תפספסו שום שלב!
מתכון לרוטב שמנת-פטריות:
רכיבים:
50 גרם חמאה
1 בצל
סלסלת פטריות 
1 שמנת מתוקה חצי כוס חלב
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה בסיר רחב

קוצצים בצל ומוסיפים לחמאה

חותכים פטריות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר

לאחר 5 דקות- מוסיפים שמנת, חלב ותבלינים ומרתיחים.

מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
לרוטב המוכן הוספתי רביולי גבינה קלאסי של שטראוס. הכנת הרביולי מהירה מאוד. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הרביולי, וכעבור דקה הוא מוכן!


כדי שלא יהיו רק פחמימות- הגשתי לצד הרביולי את סלט המושבה  מסדרת טעם הטבע של שטראוס. הסלט מכיל חסה אייסברג, חסה ערבית, גזר, כרוב אדום, כרוב לבן ופטרוזיליה. הכל שטוף, טרי וטעים.

הוספתי רוטב חרדל ודבש- כף חרדל, כף דבש וחצי כוס שמן זית. מערבבים בכוס ומוסיפים לסלט.

הייתה ארוחה נהדרת וטעימה.
בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה