יום רביעי, 18 בינואר 2017

רעיון נהדר לארוחת ערב: פסטה מאפלדה ברוטב שמנת, חמאה ופטריות

אחד הרטבים הכי אהובים (ומשמינים) הוא רוטב שמנת ופטריות.
הפעם שידכתי את הרוטב לפסטה פרימיום של שופרסל, פסטה מחיטת דורום, עם צורות מיוחדות במיוחד. אני השתמשתי בסוג שנקרא מאפלדה, שיש לו צורה שמזכירה קצת חצאית עם מלמלה. כמובן שאפשר להשתמש בכל סוג.
גם ברוטב השתמשתי במוצרי שופרסל המצויינים.
אז יאללה לעבודה:
רכיבים:
חצי חבילת פסטה פרימיום מאפלדה שופרסל
כפית שום כתוש קפוא שופרסל
25 גרם חמאה
קופסת שימורי פטריות שמפיניון חתוכות שופרסל
שמנת מתוקה
2 כפות גבינה צהובה מגוררת (לא חשוב הסוג)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
בינתיים ניגשים להכנת הרוטב:
בתוך סיר קטן שמים שום כתוש וחמאה, ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות, השמנת והגבינה הצהובה ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם, ומנמיכים את האש.
מחכים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך. וזהו- מוכן!
שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.
בתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה