יום חמישי, 14 בינואר 2016

מתכון דיאטטי, טעים ומהיר הכנה- סקיני פסטה ברוטב טונה

לאחרונה, בעקבות שלוש הלידות שילדתי בשנים האחרונות, החלטתי שאין מנוס, ואני חייבת לרזות.
הבעיה היא שאני גרגרנית ורעבה כל הזמן, אז אני בחיפוש מתמיד אחר פתרונות, שישביעו אותי, אך לא יהיו משמינים (או כמו שסבתא הייתה אומרת: "האוכל לא משמין. את משמינה!")
אחת ההמצאות הגאוניות, לדעתי, היא הסקיני פסטה.
סקיני פסטה היא פסטה המיוצרת משורש צמח הקונג'אק, שמקורו בדרום מזרח אסיה, והוא ידוע בסגולותיו הרפואיות וכמקור משמעותי לסיבים תזונתיים. הקונג'אק סופח מים בגוף וגורם לתחושת מלאות ושובע.
הסקיני פסטה אינה מכילה סוכר, גלוטן ושומן. היא מכילה 9 קלוריות בלבד ל100 גרם!
מחקרים הראו כי בגלל הכמות הגבוהה של סיבים הנמצאים בצמח הקונג'אק, אכילתו מדי יום מסייעת בהורדת לחץ דם ורמת הכולסטרול בדם, ובכך הוא מפחית סיכונים למחלות לב.
סקיני פסטה מהווה פתרון מושלם לצמחוניים, לטבעוניים, לנמנעים מסוכר וגלוטן וכמובן לכל מי שבדיאטה.
סקיני פסטה עברה בישול ראשוני, והיא מוכנה לאכילה תוך שתי דקות בלבד.
היא מתאימה להקפצה, בישול ואפייה.

אני בחרתי להכין סקיני פסטה ברוטב טונה. טעים, בריא ודיאטטי!
סקיני פסטה ברוטב טונה
רכיבים:
חבילת סקיני פסטה בצורת אטריות פטוצ'יני
בצל קטן
2 שיני שום 
כף פפריקה מתוקה
קופסת רסק עגבניות
קופסת טונה בשמן (אפשר גם במים)
אורגנו
מלח
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל, ומטגנים בסיר עם מעט שמן.
מוסיפים שתי שיני שום קצוצות, וממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב. 
מוסיפים שתי שיני שום קצוצות וכף פפריקה מתוקה. 
מוסיפים רסק עגבניות,כוס מים, טונה, מלח ואורגנו.
מערבבים היטב ומפוררים את הטונה.
כשרותח-מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות.
בינתיים פותחים את אריזת הסקיני פסטה, מסננים את התכולה ושוטפים במים חמים. 
מוסיפים את הסקיני פסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים יחד כ-5 דקות על אש קטנה.
בתאבון!
כדאי להכנס לאתר כדי לקבל רעיונות למתכונים נוספים וגם להזמין חבילות חיסכון משפחתיות במחיר מיוחד ולקבל משלוח עד הבית חינם.
http://www.skinnypasta.co.il/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה