יום רביעי, 19 ביולי 2017

מתכון: פתיתים צהובים ועוד כמה נשנושים....

ברשומה הקודמת סיפרתי לכם על סדרת המוצרים החדשה והמצויינת של אסם- "אסם פלוס", שעשירה בסיבים תזונתיים, דגנים מלאים וחלבון.
אז נשנשתי בתאבון כמעט את כל הסדרה, ועכשיו אני רוצה לתת לכם מתכון קל-קל-קל לפתיתים צהובים, אבל לא סתם פתיתים-פתיתים פלוס! פתיתים המכילים פי 2 סיבים תזונתיים.

נתחיל?

רכיבים:
2 כוסות פתיתים פלוס אסם
כף שמן קנולה
חצי כף מלח
כפית כורכום
2 וחצי כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
מטגנים את הפתיתים טיגון קצר בכף שמן.
מוסיפים מלח וכורכום ומערבבים עד שכל הפתיתים מצופים בצהוב.
מוסיפים מים ומרתיחים.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר, ומבשלים 9 דקות.
מדי פעם פותחים לרגע ומערבבים.
אחרי 9 דקות מכבים את האש, משאירים מכוסה 2 דקות, פותחים ו...זוללים!

ובשביל הכיף- הוספתי ליד הפתיתים גם צלחת עם קרקרים מסדרת אסם פלוס- קרקר חיטה עם דגנים מלאים וחומוס.
הוספתי צלחת קטנה עם טחינה וצלחת נוספת עם לבנה וזעתר, שיהיה במה לטבול את הקרקרים.
מה אני אגיד לכם? מ-ע-ד-ן!

אז רוצו להכין ושיהיה בתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה